Termeni și condiții

Aplicația Cognitio este realizată de un grup de profesori și programatori. În cazul în care utilizatorii doresc adăugarea altor secțiuni își pot exprima opiniile folosind formularul de mai jos.

Aplicația Cognitio este destinată utilizatori dornici de a-și testa și îmbunătăți orizontul cunoașterii în domenii de cultură generală. Se poate descărca și instala pe orice platformă mobilă iOS sau Android fiind disponibilă pe Apple Store și Google Play. După descărcare și instalare, este nevoie de o conexiune la internet pentru a actualiza ultima versiune a conținutului. Rularea testelor presupune, de asemenea, existența unei conexiuni la internet.

Aplicația Cognitio oferă diferite pachete ce pot fi achiziționate și folosite ulterior pentru parcurgerea testelor (de obicei pentru accesarea ajutoarelor aferente întrebărilor). Plățile pot fi făcute atât prin SMS, cât și prin sistemul de plăți pus la dispoziție de platformele Apple Store și Google Play.

Aplicația Cognitio este proprietatea autorilor ei. Poate fi folosită de orice utilizator și promovată prin orice mijloc de comunicare. Este interzis a se copia sau distribui aplicația sau conținutul ei fără acordul prealabil al autorilor.

 

Plata prin SMS

În cazul în care alege plata prin SMS, utilizatorul trebuie să parcurcă următorii pași: